esmaspäev, 3. september 2007

Tõnisele Soome MV-lt 2 pronksi

Nädalavahetusel toimusid Soome MV lühi- ja tavarajal. Eestlastest oli H21 stardis Tõnis. Margus, Raul ja Mart Pais, D21 Ingrit ja Merle Rohtla, H35 Arbo ja H55 Harry.
Võistlused toimusid Hämeenlinna külje all, Aulankonjärvi ümbruses. Maastikud olid osadele meist varasemast tuttavad - 2002 ja 2004 aastatel oli seal juba rattaorienteerumisvõistlusi korraldatud.
Korraldus oli Soome MV-tele omaselt püüdlik, kuid ilmselt rattaorienteerumise kogemuse vähesuse tõttu natuke logisev. Valed tingmärgid, KP numbrid kaardi servas, vead kaardil, eksimused raja trükil võiks olla olulisemad neist. Maastik seevastu pakkus ohtralt ja tavarajal kahjuks ka väga pikalt sügiseseselt mudaseid rattaorienteerumiselamusi.
Eestlaste parim oli Soomes L-US klubi esindav Tõnis, kes langeva vormi pealt sõitis mõlemal päeval pronksmedalile, jättes seljataha maailmameistreid ja -medaliste. Pikema kommentaari oma soorituste ja läbielamiste kohta lisab siia juba Tõnis ise.
Marguse saagiks jäid seekord kandilised metallitükid (Soomes antakse 4.-10. koha omanikele nn plaketit) - esimine päev 4. ja tavarajal ühe suure, ca 10-11 min vea tõttu vaid 5. koht. Ka Margus lisab siia oma kommentaari.
Tavarajal sõitis hästi ka Raul, kes ühtlase sooritusega võttis 6. koha ning samuti oli tavarajal 6. kohal Ingrit.
Tulemused, vaheajad ja muud analüüsid SIIT

Kommentaare ei ole: