kolmapäev, 18. juuni 2008

Nokia (Leedu) MV

13.-15. juunil külastasid Tõnis ja Margus Leedu Meistrivõistlusi, kus iga distantsi võitjale oli Nokia poolt välja pandud soliidne muusikatelefon. Paar sellist telefoni sai ka Eestisse toodud.

Võistlused toimusid Klaipeda külje all merelähedastes metsades, kus kõrguste vahed olid ebaolulised. Huvitavate elementidena pakuti lühirajal sõitu mööda mereranda ning off-track sõidetavat rannamännikut. Pikal rajal tuli sooritada õiged teevalikud küntud liivasihtidega võrgustatud maastikul. Sprint oli suhteliselt lihtne ja kiire.

Tõnise kohad olid 1, 3 ja 1 ning Marguse kohad 5, 2 ja 12.
* Lühiraja tulemused
* Pika raja tulemused
* Sprindi tulemused
Üllatuslikult tugevat sõitu näitas kohalik mees Regimantas Kavaliauskas võites Pika raja ja platseerudes nii lühirajal kui ka sprindis teiseks.





3 kommentaari:

Andres P ütles ...

Kas neid kaarte natuke suuremalt ka saaks?
Ilmselt päris õpetlik oleks uurida ...

Tõnis ütles ...

Kahjuks ei ole mul hetkel ligipääsu ühelegi serverile, kuhu pildifaile mahutada. Aga mõtlen kuidas lahendada ja võibolla saab mingil hetkel suuremad failid üles.

Vabandan, et kaardid on väga tumedad. Seda mõjutab see, et teekonnad on joonistatud kilele ning see varjab ühtaegu aluskaarti ja teeb valgusemängu.

Marek ütles ...

Vahest on nii, et bloggeris suurelt pilte laadides ja''a''vad nad blogisse nii nagu, nad on seal. Aga kui laadida va''ikselt u''les, siis saab blogis kaardile vajutades suuremat pilti na''ha.