teisipäev, 15. mai 2007

MIRY PRO BIKE 07 - first look



Miry R&D osakonnast on välja imbunud esimesed pildid juuni alguses lettidele lajatatavast MIRY PRO BIKE 07 mudelist. Esialgu pole veel teada täpsemaid andmeid mõõtmete ja kaalu kohta, kuid ka relvastamata silmale on näha, et tegemist on kergema (vähem metalli), jäigema (paremini läbi mõeldud konstruktsioon), mugavama (kinnitub vaid kahe poldiga, mis on keeratavad mugavama nurga alt) ja mis peamine - parema väljanägemisega rattaorienteeruja lahingvarustusega.
Hind nagu vanematel mudelitel 1 145.-kr, saada nii tavalisele 25,4mm kui ka oversized 31,8mm lenksule, samuti kas QL (trukid peal) või WR (trukid all) plaadiga.
Kaup laos olemas ja hind kuni 23.09 145.- kr soodsam ehk siis saad maailma parima kaardihoidja vaid 1 000.- kr eest. Tellimiseks saada mail rae.arbo @ mail.ee

1 kommentaar:

Tõnis ütles ...

Pro Bike 07 on hea. Uue hoidja peamiseks eeliseks on, et kaart on orienteeruja silmadele lähemal, võimaldades seega mugavamat ja täpsemat lugemist.

Sõitsin EMi individuaaldistantsid uue hoidja jala ja Miry Carbon plaadi prototüübiga (2008 mudel). Carbon on ülikerge ja üliedev ning teeb kaunist kumisevat häält aukudest läbi sõites. Ka kaks ninapeale kukkumist ei suutnud seda purustada. Paraku ei olnud uue plaadi prototüübi jäikus veel plaadi servadel väga hea ja kaart kippus värisema. Seega vähemalt esialgu veel on vanad plaadid paremad, aga juba lähitulevikus on oodata süsinikrevolutsiooni ka kaardialuste osas.