teisipäev, 22. mai 2007

Läti MV juhend

loe siit...

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Käisin ka seda tabina rada sõitmas. huvitav oleks teada palju härjad seda läbisid. Markus natuke pehmendas seda mulle kõige koledama koha ära jätmisega. Samas olid teed vihmast pehmed ja päike litis + 30 kraadi.

Lauri

Margus ütles ...

Tere mees!

Aega kulus 1.23.55. Teel esimesse tegin ca 3 min viga (ei kannatanud õige sihini ära ja keerasin üks varem sisse - sinna läksin vasakult poolt, Tõnis ja üks vendadest sõitsid sinna kergelt kaardist väljaspool paremalt kaarega).

Ülejäänud kulges enam-vähem kui välja arvata ehk minek punkti nr.9, mis oli päris hull. Punkti viiva teerajakese algul veetsin kokku ehk ca minuti otsides õiget otsa (aga tasus ära, Tõnis sattus üldse kõrvalolevale sihile ja üks vennastest üldse loobus sellest punktist). Sõita seal oli paha-paha, st kohati üsna ilmvõimatu. Aga muu rada oli sõidetav, sõitsin ka enamus liivaseid sihte, kuigi seal oli kohati üsna räiget jõudu vaja. Ka kogu etapi 6.-7.

Tõnis kaotas 8 min, sain ta lõpus kätte. Meie o-gurul oli seal kehv päev (tavapärase 15 seki asemel tuli tal viga seekord ikka minutites - põhiliselt 9.-ga), aga ta sõitis ka veidi rahulikumalt. Ise sain keskmiseks pulsiks 154, mis on ca 20 lööki alla keskmise võistluspulsi. Tähendab, et täiega ei laksanud, aga sõitsin tempokalt.
Polar ütleb kokkuvõtteks 22,033 km ja 285m tõusu. Pojat sõitsid Tõnisest veits aeglasemalt. Tegime ka kohati üsna erinevaid valikuid. Minu põnevaim oli ehk etapil 8.-9. vasakult otse üle raiesmiku (umbes 100 m ulatuses teed polnud).

Margus

Anonüümne ütles ...

Mul see 9. punn jäetigi välja, kuna markus arvas, et on mõttetu mul mingi pool kilti ratast tassida. Asendus oli suhteliselt lihtsasse kohta pandud. 10. ja eelviimse punniga tegin väikesed valed valikud, aeg tuli mõni sekund alla 1.18 ne. 9 sõitsin 8-st peaaegu teises suunas suurele teele välja ja siis mööda suurt sirget teed.


Lauri