laupäev, 12. mai 2007

WRE tavarada 12.05

Tänane võistlus kulges rasketes tingimustes, kus märjal ja mudasel rajal peetud gigantide duellil heitlesid Margus ja Tõnis esikoha pärast. Lõpujoonel jäi ajaga 2.13.44 Margusest 7 sekundiga ettepoole siiski Tõnis, võttes seega 2 WRE etapivõitu järjest. Ka Ott polnud paha - kolmas plats, kaotus Tõnisele 4.38 ehk siis 3,4%. Mait oli täna 13.
WRE järjestus peale Leedu võistlusi on SIIN

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Supertöö mehed. Endal on natuke kahju siit Eestist asja uurida, ilgelt tahaks ka ratta joonele panna. Ilmselt on ka edaspidi gigantide heitlust oodata, loodetavasti kõrgeimatele kohtadele. Andke kuuma, mehed.



Lauri

Margus ütles ...

Tervitus Võrust!

Oleme siin Tõnisega väikeses laagris. Sain ka üle pika aja netti jälle..

Ma arvan, et Sa Lauri poleks Leedu WRE-l nõrk mees olnud - nädal varem näitasid ju kõigile leedukatele samuti koha kätte!

Ennast nüris natukene ära ainult koduskäik kahe Leedu võistluse vahel (kodus öösel vastu teisipäeva ja neljapäeva varahommikul taas tagasiteele).

Kahju jah, et Peko MTBO ära jäi, aga lohutuseks niipalju, et juba sel nädalavahetusel on võimalik juba jälle ratas Tallinna MV-l/MTBO Cup-il joonele panna. Saladusatte all veel niipalju, et Tõnis-Margus lendavad sinna peale suht suure treeningmahu pealt.

Margus

Marek ütles ...

Leedu MV video youtube-is: http://www.youtube.com/watch?v=hGGXQrzFX40